Aidosti Paikallista Operaattoripalvelua

Valitse yrityksellenne oma henkilökohtainen palvelukanava viestintä- ja tietoliikennepalveluiden hoitoon. Mitä me teemme ja miksi valita meidät?

1. Parannamme yrityksesi viestintää

Kehitä asiakaspalveluanne ja asiakastyytyväisyyttä tai tehosta sisäistä viestintäänne. Paremmilla viestintäratkaisuillamme saat aikaan parempia tuloksia. Yhdessä asiantuntijan kanssa löydät yrityksellenne sopivat palvelut puhelimista ja liittymistä aina vaihdekokonaisuuksiin sekä asiakaspalveluratkaisuihin.

Next

2. Tehostamme digitalisoimalla

Laita isompaa vaihdetta silmään ja kysy asiantuntijaltamme mahdollisuuksista kehittää toimintaanne digitalisoimalla. Digitalisointi mahdollistaa nykypäiväisen liiketoiminnan kasvun. Digitalisointipalveluidemme lisäksi voit pyytää meiltä tarjouksen kuituyhteyksiin, liikkuviin nettiyhteyksiin, sekä tabletteihin ja tietokoneisiin. Kauttamme yritykselläsi on mahdollisuus hankkia kaikki tarvitsemasi tuotteet ja laitteet käyttöösi.

Next

3. Saat käyttöösi alueen parhaat asiantuntijat

Me varmistamme, että palvelunne ovat oikein mitoitettuja ja pidämme huolta palveluistanne. Yrityksellesi on tarjolla alueen parhaat viestinnän ja tietoliikenteen asiantuntijat päätöksentekonne tueksi. Yhdessä Telian tuotteiden ja palveluiden kanssa mahdollistamme suomalaisille yrityksille hyvät edellytykset yrittäjyyteen. Olemme mukana arjessa ja digitalisoinnin kumppaninasi paikallisesti. Telia-kauppiailla on pyritty parantamaan paikallista yhteistyötä yritysten kanssa ja toimintatapoja on kehitetty vastaamaan paremmin asiakkaiden vaatimuksia yhteistyöltä.

 

Valitse siis meidät yrityksenne viestinnän ja tietotekniikan kumppaniksi!

Sovellos toimii Telian yrityspalveluiden asiantuntijana Turun alueella. Autamme yrityksiä kaikessa Teliaan liittyvässä hankinnassa ja operaattoriyhteistyössä. Sovelloksen kautta hankit Telian yritystuotteet ja -palvelut helposti henkilökohtaisen yhteyshenkilösi kautta – Yhdessä kanssamme voitte hyötyä aidosti paikallisesta operaattoriyhteistyöstä. Autamme sinua kaikenlaisten kysymysten kanssa.


Yrityksesi paikalliset yhteyshenkilöt

 


Aleksi Laiho
020 719 1262
aleksi.laiho@sovellos.fiKristian Mäkelä
020 719 1261
kristian.makela@sovellos.fi

Hanki yrityksellesi henkilökohtainen yhteyshenkilö! 

Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme yhteydessä sinuun.

  •           Haluan paikallista palvelua!