Yhteystiedot

Digimatkasi alkaa täältä, joten ota yhteyttä ja kerro mistä haluaisit tietää lisää!

Suomen Ensimmäinen Digimatkatoimisto! Tavallaan.

Sovellos on turkulainen 2015 perustettu digitalisoiva IT-talo. Tarjoamme alueen yritysasiakkaille perinteisten IT-palveluiden, puhelin- ja liittymähankintojen lisäksi digitalisointipalveluita, jotta kaikki yrityksen tärkeimmät tietotekniikan palvelut ovat käytettävissänne. Asiakkaamme ovat täysin normaaleja alueen PK-yrityksiä, jotka arvostavat kykyämme tarjota nykyaikaista kokonaisratkaisua, jossa kaikki yrityksen tarpeet on huomioitu ajantasaisten perustarpeiden ja uutta luovan digitalisaation osalta.  Palvelukonseptimme luo oikeaa lisäarvoa yritykselle ja sen asiakkaille, josta syystä yhä useampi yritys keskittää palvelunsa meidän hoidettavaksi. Meille voit keskittää kaikki yrityksesi tärkeimmät viestintä- ja tietoliikennepalvelut, jotta yrityksenne voi toimia tehokkaammin vuoden jokaisena päivänä.   Ota yhteyttä ja aloita digimatka kanssamme!

Sovellos Oy

Asiakaspalvelu ma-pe 8-16

Puhelin 020 719 1260

asiakaspalvelu@sovellos.fi

Linnankatu 64

20100 Turku

 

Asiakaspalvelu & Myynti

Matka taittuu vaivattomasti, kun toimimme yrityksesi digitalisaation sytykkeenä. Me muutamme asenteenne toimivilla tulevaisuuden kokonaisratkaisuilla, jotka mahdollistavat täyden potentiaalinne hyödyntämisen. Suunnittelemme ja kartoitamme yrityksenne nykytilan ja tulevaisuuden suunnan yhdessä kanssanne. Meille voit jättää soittopyynnön tai tavoitat suorista yhteystiedoistamme.

Jätä soittopyyntö

 


Kristian Mäkelä

Toimitusjohtaja

020 719 1261

kristian.makela@sovellos.fi 

 


Aleksi Laiho

Asiakkuuspäällikkö

020 719 1262

aleksi.laiho@sovellos.fi 

 

Tukipalvelu

Tukipalvelut auttavat teitä kaikkien IT-käyttö- ja laiteongelmien kanssa. Meihin voit ottaa yhteyttä, mikäli asioit kanssamme ensi kertaa tai olet olemassa oleva IT-ylläpito- tai tukiasiakkaamme. Lataamalla etätukiohjelmamme alta, saat nopean avun ongelmiisi, jotta voit jatkaa työskentelyäsi. Meidät tavoitat puhelimitse asiakaspalvelunumerostamme, Chatin kautta sekä sähköpostitse tuki@sovellos.fi.

Lataa etätukiohjelma

 


Jan Bergman

Järjestelmäasiantuntija

020 719 1260

jan.bergman@sovellos.fi 

 


Henrik Söderberg

Järjestelmäasiantuntija

020 719 1260

henrik.soderberg@sovellos.fi